> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лечков е радостен: Нали ви казах, че си имаме президент


21 0

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков май беше най-радостен, че Боби Михайлов се върна на президентския пост. Сливналията дълги години беше пръв заместник на Боби, но след като легендата на Левски хвърли оставка, Лечков беше понижен.

“Върнете записите. Ще видите какво ви казах още първия ден, след като се случи всичко – че си имаме президент. Знаем, че много не ни харесват. Спекулираше се, че има клубове, които не съществуват. Сега вече с новия закон през министерството са получили лиценз и става ясно, че клубовете са били толкова, колкото са гласували на последния Конгрес. Трябва да си спечелят гласоподавателите. Не е изненадващо, че 350 клуба са подкрепили Михайлов. Аз го казах от самото начало”, обяви той.

“Ако те си съберат 350 гласа, не е нужно да чакат ние да назначаваме Конгрес. Да си съберат 350 гласа, да ги издигнат. Това е начинът и това е пътят”, завърши Йордан Лечков.

След Изпълкома говори и настоящият първи вицепрезидент на БФС Емил Костадинов. Той заяви, че има специална работна група, която ще уточни точния формат на първенството.
Ще има и плейофна фаза. Имаше дискусия, решихме да направим работна група. Повечето колеги държаха да има плейофи. Точният формат ще бъде обявен на следващия Изпълком, който е планиран на 25 май.
Дали ще има два отбора повече или по-малко, ако е интересно, няма да има проблем. Ще видим дали ще има изпадащи този сезон”, заяви Емил Костадинов.

Снимка: novini.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading