> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Славия издигна Касабов за президент на БФС


0
0
118

Славия издигна кандидатурата на Михаил Касабов за президент на БФС на предстоящия Конгрес на 15 март, съобщиха от клуба.

В Славия считат, че Касабов е консенсусна фигура. Касабов в момента е изпълняващ функциите президент след оставката на Борислав Михайлов, подадена през декември 2023-а година. 

Михаил Касабов, който през другия месец навършва 69 години, има огромен опит като администратор и управленец, работи в БФС от 1979 година.

“Бъдещият президент на БФС не трябва да е човек, който ламти за власт, а трябва да е слуга на клубовете. Ако работи здраво за подобряване на условията, неговият авторитет ще бъде безспорен. Защо се спряхме на него? Много години е във футбола, не е изцапан, неопетнен е. Кой може да каже нещо лошо за него? Някои от вас не си спомнят, но 1997, 1998, 1999 – бяха години, в които едвам свързвахме двата края.

Благодарение на неговите контакти в Германия бяха организирани няколко мача между България и Бундестима, като само от един получихме 1 милион от ТВ-права.

Много помощ сме видели от Германския футболен съюз и дано тя да се увеличава”, заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов на пресконференция днес.

“Няколко човека се обединихме около неговата кандидатура. Не заради нещо друго, а защото Касабов иска да усети реална подкрепа на повече хора.

Ние това искаме – хората, които ще оглавят българския футбол, да активират върха на държавата. Който чука, да чука на отворена врата. Михаил Касабов не е агресивен човек, а е консенсусна фигура.

Не виждам друг кандидат, който да може да се справи с проблемите, по-добре от него”, каза още Стефанов.

До момента кандидатури за президент са издигнали Димитър Бербатов, Георги Градев и синът на легендата на Левски Александър Манолов – Манол Иванов. Срокът за подаване на кандидатури е до края на февруари.

снимка: PFC Slavia

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx