> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби Михайлов оттегли оставката си


0
0
783

Президентът в оставка на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изненадващо се появи в централата в “Бояна” и ще вземе участие в провеждащия се в момента Изпълком. Твърде вероятно е Михайлов да оттегли оставката си, която депозира през миналата година. Това стана след натиск от премиера Бойко Борисов.
Решението на Боби Михайлов идва ден, след като Димитър Бербатов обяви официално своята кандидатура за поста му. Михайлов е получил подкрепа за действията си от близо 400 клуба от цялата страна.

Завръщането му почти сигурно означава, че извънреден конгрес на БФС на 25 юни няма да има. Михайлов ще продължи да изпълнява задълженията си като президент, а очакванията са нов Конгрес да има през февруари.
Новината оставила шокиран Димитър Бербатов, който не очаквал такова развитие.

Михайлов не се бе появявал на заседание от момента, в който подаде оставка през октомври 2019 година, въпреки че имаше право да го прави.
Другата изненада е присъствието на Венцеслав Стефанов, за когото вчера бе обявено, че е влязъл в болница. Той обаче се появи в сградата на БФС.

Кирил Домусчиев също присъства на заседанието, на което една от основните теми ще бъде евентуална промяна на формата на първенството. Очаква се да се обсъжда и предстоящия конгрес на БФС.

Нищо чудно това заседание да е съпътствано от редица спорове и напрежение, тъй като в залата е и Петър Величков, който вчера се заяви официално като част от екипа на Димитър Бербатов, който ще се кандидатира за президент на футболната централа.
На заседанието са още Йордан Лечков, Емил Костадинов, Валентин Михов и други.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments