> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Куман е подготвил Барса за първата битка с ПСЖ


Куман е подготвил Барса за първата битка с ПСЖ

0
0
333

Треньорът на Барселона Роналд Куман смята, че е подготвил футболистите си за първия 1/8-финал от Шампионската лига срещу ПСЖ. Срещата е във вторник от 22.00 часа на “Камп Ноу”, а домакините ще са лек фаворит, защото французите ще са без две от големите си звезди – Неймар и Анхел ди Мария.

“Вълнуваме се наистина много за Шампионската лига. Това е доста тежка елиминация. ПСЖ разполага и много добър и силен отбор. Това е много интересен противник. Барса се подобри, но те имат голямо качество в състава си. Защитниците ни? Те направиха добри мачове, допуснаха някои грешки, но това е част от футбола. Нямам съмнение в техните способности срещу ПСЖ. Това е тактически мач. Жерард Пике? Той е добре, от 4-5 дни тренира с отбора. Усещането е добро, имам още един ден, за да реша”, започна Куман

Необходимо е да се бранят играчи като Неймар, Меси и Роналдо, защото те ни носят удоволствие. Съдиите трябва да ги защитават, но също така това е контактен спорт. Най-добрите мачове са тези с най-добрите футболисти на терена. Не се знае как ПСЖ ще играят без Неймар. И двата отбора имаме важни отсъстващи. Дано след две седмици всички да са на разположение. За всеки тим е важно да разчита на всички свои играчи. Както Неймар и Анхел Ди Мария са важни за ПСЖ, така и Ансу Фати, Филипо Коутиньо, Сержи Роберто и Араухо са такива за нас. Трябва да живеем с тези проблеми и да имаме други подготвени футболисти”, продължи нидерландецът.

“Тази елиминация е изравнена, но имам вяра, че ще спечелим срещу един силен противник. Имаме уважение към него и към историята му. Това е кандидат за трофея в Шампионската лига. Ще има обаче две срещи, като съперникът ще се опита да ни вкара гол на наш терен. Ще иска да доминира, но на нас ни харесва да притежаваме топката. За нас е важно да запазим мрежата ни суха. Трябва да контролираме скоростта на опонента и най-вече тази на Килиан Мбапе.
Слуховете за Меси в ПСЖ не са ни дестабилизирали, не знам дали такава е била тяхната цел. Мен обаче ме вълнува това да подготвя играчите. Меси е част от Барса и имам надежда, че той ще продължи да бъде в отбора”, допълни на пресконференцията Куман.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments