> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ПСЖ без Неймар срещу Барселона


0
0
396

Неймар може да пропусне първия мач на ПСЖ с Барселона в осминафиналите в Шампионска лига. Суперзвездата на парижани е с контузия от последния мач срещу Каен (1:0) от Купата на Франция. Бразилецът получи травмата след тежък сблъсък със защитника Стив Яго. Неймар пожела веднага да бъде заменен и се придвижи на крака до съблекалнята. Според първоначалната информация травмата е на мускул на адуктора. Веднага след двубоя от клуба не обявиха каква е контузията, като това се очаква да се случи днес, след като Неймар мине обстоен преглед.

Ако Неймар пропусне мача с Барселона, това ще е втори голям удар за Маурисио Почетино, тъй като и Ахел ди Мария получи контузия в мача срещу Ним преди седмица.
“Трудно е да кажа колко тежка е контузията. Ще видим. Няма как да кажа, нуждая се от информация. Става дума за проблем в адуктора”, лаконичен бе Почетино след мача с Каен. Първият мачът между Барселона и ПСЖ в осминафиналите на Шампионска лига е на 16 февруари на “Камп Ноу”.

Напрежението в Каталуния ще е още по-голямо, защото ПСЖ се опитва да отмъкне суперзвездата на Барса Лео Меси. Почетино обяви, че ежедневните изказвания на играчи от лагера на парижани за аржентинеца са тяхно право и не са проява на неуважение към Барселона. Подобни публични изказвания вече имаха спортният директор Леонардо, Неймар, Анхел ди Мария, Леандро Паредес, Марко Верати и Андер Ерера.

“Когато един футболист говори за друг, той го прави от привързаност, вълнение и приятелство с него. Няма нищо противоречиво, което да е предизвикано от клуба. В нито един момент не е имало проява на неуважение. Играчите могат да казват това, което си пожелаят. Те са мотивирани от своите чувства, също като тези на Реал Мадрид и Барселона. Те могат да говорят за свои колеги, които са в други клубове”, допълни Почетино.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments