> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ПСЖ вече преговаря с Меси и Рамос


0
0
653

ПСЖ вече преговаря да вземе две от големите звезди на испанското първенство Лионел Меси и Серхио Рамос. Договорите и на двамата с Барселона и с Реал Мадрид изтичат в края на сезона и парижани се опитват да ги прилапат с големи заплати.

За преговорите призна футболистът на ПСЖ Леандро Паредес, който разкри, че от клуба му се опитват да убедят Лионел Меси да напусне Барселона.
“От Меси зависи дали ще дойде при нас, защото ние се опитваме да го убедим за това. Да имаш треньор от твоята държава е страхотно. Надявам се и Лео да дойде в ПСЖ. Дано това се случи”, сподели Передес пред Corriere dello Sport. Аржентинецът е спряган още за трансфер в Манчестър Сити и в Интер.

А от Реал Мадрид не могат да изравнят офертата на ПСЖ към Серхио Рамос. Затова капитанът на “белите” е готов да приеме предложението на френския клуб, твърди Onda Cero. Защитникът така и не може да се споразумее с президента на Флорентино Перес, от което ще се възползват парижани. След два месеца Рамос ще навърши 35 години и по тази причина Реал му предлага удължаване на контракта за 1+1 години, както и заплата, която е с 10% по-малка от сегашната в размер на 15 млн. евро. В същото време първенецът на Лига 1 му е обещал договор за 3 години и 15 млн. евро възнаграждение на година. Рамос кара 16-ия си сезон на “Сантиаго Бернабеу”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments