> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Алън Пардю: Различен съм от Стойчо Младенов


0
0
315

Временният треньор на ЦСКА Алън Пардю, говори в предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт. Английският мениджър, който дебютира начело на „червените“ в дербито срещу Левски, говори за края на тазгодишната кампания на 31-кратните шампиони и какво изисква лично той от играчите, докато е старши треньор на тима.

„Не съм мислел много за края на кампанията. Играчите трябва да са видели, че съм различен от Стойчо Младенов. Те трябва да знаят кой съм. Аз им показах, че при 0:0 в дербито с Левски, искам да го спечелим. Това, което показахме през втората част беше една добра продукция“, сподели англичанинът.

„Мисля, че имаше нервност от наша страна да не загубим мача. Не чувствах на тъчлиинята, че не чувствам да спечелим Трябваше да пазим добра концентрация, за да затрудним съперника. Когато става дума за договори е важно да спазваме планираното. Планът е прост – два мача и сядаме да обсъдим. Има още един мач преди да седнем отново за разговори. Надявам се играчите на ЦСКА да покажат от собствената си магия, за да спечелят трофея“, допълни Пардю.
Днес той ще изведе ЦСКА срещу Славия в реванша от 1/2-финалите за Купата на България. “Армейците” спечелиха първата среща с 2:0.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx