> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА докосва финал за купата след 2:0 над Славия


0
0
729

ЦСКА направи уверена крачка към класиране за финала в турнира за купата на България. “Червените” се наложиха с 2:0 като гости срещу Славия след автогол и късно попадение от дузпа.
Преди срещата стотици привърженици на ЦСКА се включиха в протестното шествие от сградата на БФС към стадиона на Славия. Сборният пункт на феновете бе пред базата в Бояна, където от 15 дни привържениците са организирали палатков лагер и протестират срещу ръководството на БФС. В 17.30 часа “армейските” ултраси се отправиха към стадиона в квартал “Овча Купел”, като заради похода бе затворено движението по булевардите “Бъкстон” и “Тодор Каблешков”.

Иначе домакините започнаха по-уверено и в десетата минута Радослав Кирилов се възползва от грешка на Амос Юга и върна топката към Мартин Петков, който отблизо стреля слабо и Димитър Евтимов изби топката в ъглов удар.

В 18-ата минута Брадли Мазику центрира в наказателното поле. Кълбото беше изчистено в Георги Йомов, който шутира, но Светослав Вуцов спаси вратата си от попадение.

Четири минути след това Маурисио Гарсес проби към наказателното поле и центрира към Жорди Кайседо, но Гьоко Зайков, който в опита си да спре нападателя на “червените”, прати топката във вратата на Славия.
В 32-ата минута Тони Тасев подаде с глава към наказателното поле за Мартин Петков, чийто шут мина покрай вратата на гостите.

Втората част започна равностойно, без положения пред двете врати. След точно един час игра Зайков засече с глава центриране от корнер, но ударът му мина над вратата.
В средата на полувремето двубоят беше прекъснат за близо десет минути заради хвърлени димки и други предмети към терена от страна на агитката на ЦСКА.
В 70-ата минута влезлият като резерва Кристиян Добрев шутира от наказателното поле, но Евтимов отби топката. Последваха опити за гол и на Радослав Кирилов и Гьоко Зайков, но отново стражът на “червените” се намеси решително.
Девет минути преди изтичане на редовното време Маурисио Гарсес отблизо не успя да се разпише при центриране и неточност в защитата на “белите”.
В 90-ата минута Жорди Кайседо подаде в наказателното поле, Ертан Томбак пресече подаването, но игра несръчно, забави се и Федерико Варела чукна топката, а защитникът на Славия го фаулира в наказателното поле. Главният съдия Никола Попов отсъди дузпа, която беше реализирана от Иван Турицов.
Реваншът между двата отбора е на стадион “Българска армия” през следващата седмица.
В другия полуфинален двубой в сряда един срещу друг застават Лудогорец и Левски.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx