> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов: “Армията е всичко за мен”


4
2
2303

Стойчо Младенов заяви, че стадион “Българска Армия” означава всичко за него заради успехите, които е постигнал там като футболист и треньор.

Младенов бе един от големите любимци на Сектор “Г”, но си навлече гнева на голяма част от феновете, след като отиде да работи за ЦСКА 1948 и оттогава не е добре приет на стадиона в Борисовата градина.

“Този стадион е всичко за мен. Като футболист и треньор, там започнах и там завърших кариерата си. Успехите, които постигнахме на този стадион, не могат да избледнеят в моето съзнание. След това като треньор – битките, които водихме заедно с феновете от  сектор Г”, коментира Стойчо Младенов пред БНТ.

Младенов не е изненадан, че не е бил поканен на последния мач на ЦСКА на стадион “Българска Армия”.

“Това беше очаквано, наясно съм с картинката. Не само мен, но и Спас Джевизов, Ради Здравков, Любо Пенев, това беше целенасочено и организирано от определени хора, които са много малко, като бройка, за да бъда засегнат.

Знам отношението на феновете, които ме спират по улиците, така че това не ме притеснява. Да, искаше ми се да бъде по друг начин, но не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития на Армията”, заяви още Младенов.

4
2

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx