> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Цесекарите получиха статуетките си от “Футболист на годината”


37 0

Цесекарите Тиаго Родригес, Али Соу и Валентин Антов получиха призовете си от класацията Футболист на годината след контролата на ЦСКА срещу Ботев Враца (3:1), играна на „Армията“.
Тиаго бе отличен за най-добър полузащитник, а Али Соу получи наградата си за най-добър чужденец. Валентин Антов взе статуетките си за най-добър защитник в първенството и за Футболист №2 в класацията. Тримата бяха наградени чак сега, защото церемонията беше онлайн заради коронавируса.

“Пожелавам си някой ден да печеля награди и Италия. Това би било сбъдната мечта. Голяма чест е да получа тази награда. Мисля, че това е доказателство, че си заслужава всичко, което правя. Тези две награди са задължаващи. На 20 години да ги спечеля е голяма чест, но аз имам доста дълъг път да извървя. Гледам към звездите и бъдещето, искам да се развивам.

Всяко дете, което е израснало тук иска да бъде шампион. Аз вярвам в момчетата и мисля, че те могат да донесат тази така желана титла. Аз не успях, но продължавам към едно мое предизвикателство. Все пак отивам на ново място трябва да се доказвам. Аз вярвам във възможностите си и че всичко се постига с много работа”, каза Антов, който вчера беше трансфериран в Болоня. “Офертата бе да премина веднага в Болоня. “Такъв шанс се пада веднъж в живота. Искам да отида в Болоня и да се доказвам. Италианското първенство е едно от най-добрите в света. Освен това то е известно със защитата си. Мисля, че там е правилното място да се развивам, като футболист. Нещата се случиха много бързо. Решението е взето, надявам се да се адаптирам бързо”, допълни софиянецът.

Тук съм и съм щастлив в ЦСКА. Имам същите цели пред себе си – да давам най-доброто от себе си, за да може отборът да печели. Щастлив съм да бъда тук и съм концентриран изцяло върху тренировките. Тази награда значи много. Тя ми носи удовлетворение и допълнителна мотивация. Искам да печеля още повече“, каза Соу след двубоя, който ЦСКА спечели с 3:1, а гамбиецът вкара едно от попаденията.

Снимка: dsport.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading