> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА обърна Ботев Вр в контрола


0
0
395

ЦСКА победи Ботев Вр с 3:1 в контролна среща, играна на стадион “Българска армия”. Това беше първата проверка, в която “червените” допуснаха гол, но реано това не им се отрази.

През първото полувреме ЦСКА бе по-добрият отбор на терена и владееше инициативата. Въпреки това противно на логиката гостите от Враца първи откриха резултата. В 10-ата минута на срещата Али Соу изгуби една топка в средата на терена и тя попадна в Даниел Генов, който отправи много хубав изстрел от 30 метра и намери горния десен ъгъл на вратата на Густаво Бусато. ЦСКА реагира мигновено и само 7 минути по-късно възстанови равенството чрез Али Соу, който засече с едно докосване подаване на Георги Йомов отдясно. Обратът стана факт в 23-ата минута когато след нова отлично изградена атака на “армейците”, Али Соу получи пред наказателното поле на гостите и можеше да стреля, но предпочете да комбинира с Йомов отдясно. Последва прецизно центриране по земя, което вратарят не успя да пресече и Тиаго вкара за 2:1. В 32-ата минута в игра се появи новото попълнение Федерико Варела, който замени Амос Юга. Малко след това Адалберто Пеняранда излезе сам срещу Красимир Костов, но опита да комбинира с Йомов и Илия Миланов изчисти в корнер. Така двата състава се оттеглиха на почивка при резултат 2:1.

През втората част ЦСКА продължи да атакува и да бъде по-добрият отбор на терена и в 52-ата минута Адалберто Пеняранда покачи на 3:1 с красив гол, дошъл след подаване на Брадли Мазику и много прецизен изстрел от дъгата на наказателното поле. Малко след това Георги Йомов и Аласан Ндиайе се сдърпаха в средата на игрището и получиха червени картони. На тяхно място в игра се появиха съответно Джером Синклер и Педро Лагоа. Пет минути по-късно Мазику центрира отляво и Тибо Вион засече хубаво топката от воле, но изстрелът му срещна десния страничен стълб. До края на срещата Али Соу и Енрике Рафаел пропуснаха изгодни възможности да направят победата на армейците още и изразителна и така срещата приключи при резултат 3:1.

Срещата изгледа Валентин Антов, който вчера беше продаден на италианския Болоня. На трибуните беше и шефът на ЦСКА Гриша Ганчев.

Следващата контрола на ЦСКА е в събота, когато на стадион “Българска армия” гостува Локо Сф.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments