> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дженоа поиска от ЦСКА Али Соу


0
0
360

Дженоа проявява интерес към нападателя на ЦСКА Али Соу, разкрива Аlfredopedulla. Двата клуба обаче все още не са постигнали споразумение за условията по трансфера. Според изданието италианският тим ще се раздели с Джанлука Скамака, а гамбиецът е първи избор за негов заместник.

От Дженоа са искали да вземат 26-годишния нападател под наем до края на сезона, което не е било проблем за българския отбор. “Червените” обаче са поискали клауза, която задължава италианците да закупят играча през лятото, но това условие не било прието“, пише изданието. Според информацията, на този етап преговорите между Дженоа и ЦСКА са прекратени, тъй като двата клуба не са успели да се разберат за условията по трансферната операция.

Кандидати за Али Соу са няколко клуба. Рекордьорът по шампионски титли на Франция Сент Етиен е един от тях, а оферти за Али Соу има и от тимове от Азия. Имаше информация за интерес от страна и на Галатасарай.

Така от “Армията” може да се разделят с втори футболист в рамките на дни, след като в неделя “червените” продадоха Юнус Санкаре в гръцкия гранд Панатинайкос. Трансферният прозорец в Западна Европа затваря днес.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments