> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА прати Вальо Антов в Болоня


0
0
409

Валентин Антов осъществи трансфер в последния ден на пазара в Западна Европа. Най-перспективният млад играч на ЦСКА ще играе в Болоня под наем до края на сезона. Новината бе потвърдена от тима от Апенините. Италианският сайт “tuttomercatoweb” съобщи, че от Болоня ще платят 500 000 евро на “червените”, а в контракта има заложена опция за откупуване през лятото.

Друга италианска медия “1000cuorirossoblu” добавя, че Болоня ще може да си подсигури бранителя за постоянно, срещу трансферната сума от 3 милиона евро.
“Бърз, агресивен защитник, с отлична техника. Със сигурност добра сделка с перспектива. Момчето стана най-младият капитан на ЦСКА през последните 25 години”, пише изданието.

Трансферът е доста изненадващ, въпреки че от седмици се знае за сериозен интерес към 20-годишния футболист от различни клубове на водещите първенства на Европа, в това число и от Арсенал. В Болоня Антов ще играе под ръководството на големия треньор Синиша Михайлович, който не се притеснява да налага младоци.
Шефовете на клуба направиха всичко възможно, за да си гарантират услугите на родния талант, като дори се разделиха по-рано през деня с аржентинския централен бранител Науен Пас, който бе пратен под наем в Кайзериспор, оставяйки позиция на Антов.

Израсналият на “Армията” Вальо Антов е вторият българин, който ще може да играе с екипа на Болоня в Серия А. Преди 30 години, когато Калчото беше най-силното първенство на планетата, там игра легендарният централен защитник на Левски Николай Илиев.
20-годишният бранител напуска “червените” след 82 мача и три гола, като 17 от тези двубои са в Лига Европа (10 през този сезон, в които впечатли в двата мача срещу Рома).

Това е втори голям трансфер на Гриша Ганчев с ЦСКА в Серия А. Преди две години Кирил Десподов, който бе играч №1 на България за 2018 година, бе продаден на Каляри за 4 млн. евро. Крилото обаче нямаше късмет и в момента е в Лудогорец.

“Младият капитан на червените ще бъде преотстъпен в италианския тим, който ще има опция да откупи правата му. Към най-добрият български бранител имаше и засилен интерес и от други клубове, но Болоня бяха изключително настоятелни в последните дни на трансфeрния прозорец и в крайна сметка Антов прие предизвикателството да демонстрира таланта си в едно от най-силните първенства на света”, съобщиха от “Армията” малко след обявяването на трансфера от новия тим на софиянеца.

Снимка: bolognafc.it

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments