> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И Венци Стефанов предупреди Левски да внимава с Джоузеф Диксън


0
0
402

Венцеслав Стефанов предупреди Левски да внимава с Джоузеф Диксън, който е спряган за бъдещ собственик на “сините”. Шефът на Славия и член на Изпълкома на БФС, смята, че англичанинът е сламен човек и опитва да измами клуба от “Тодорини кукли”. Ден по-рано подобни опасения показа и бившият собственик именно на Левски Тодор Батков.
А самият Диксън е доведен в София от юношата на Славия и бивш национал Благо Георгиев, който е спряган за шефски пост на “Герена”.

“Така ако продължават, Благо ще трябва да се спасява. А и за Наско Сираков важи същото. Опитаха да направят този контакт във Вардар, но в Скопие щяха да ги бият и ги изгониха. Не знам Левски на какво разчита! Някакво англичанче, дето няма 2.40 лева в джоба, било приближено на кралско семейство… То кралските семейства понеже са готови 150-200 милиона ей така да ги хвърлят, нямат ги тези пари за нищо! О, майко мила! Не мога да им давам никакви съвети, но съм сигурен, че ако още малко я карат така, Благо ще го отнесе. Наско също няма да мине метър“, заяви пред Спортал Венцеслав Стефанов.

Както е известно, бизнесменът от Англия трябва да внесе 3 милиона долара като гаранция до петък, за да придобие акциите на Левски.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments