> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тити призна: Сираков преговаря с Джоузеф Диксън


1
0
428

Константин Папазов призна, че именно британският бизнесмен Джоузеф Диксън води преговори за контрола над мажоритарния пакет акции на Левски. Членът на Надзорния съвет на “синия” клуб не разкрива на какъв етап са преговорите, но очакванията са всичко да се случи до края на следващата седмица.
Англичанинът, който всява недоверие в бившия шеф на клуа Тодор Батков, сигурно от седмица е в София, като вчера беше засечен на няколко пъти от фенове да се разхожда из центъра с Благо Георгиев, за когото се смята, че го е довел в България.

Папазов също така потвърди, че настоящият приносител на мажоритарния пакет акции Наско Сираков е поканил Станимир Стоилов да поеме отбора. “Няма нищо по-логично от това с Мъри, ако има финансова стабилност. Доколкото знам, Наско е коментирал със Стоилов, имало е базов разговор. Убеден съм, че за Мъри е по-важна сигурността, а не финансите“, каза Папазов пред 7/8TV.

“Надявам се, че след дългия период, в който се водят преговори с бъдещия собственик Джоузеф Диксън, нещата ще се случат. Факт е, че на Управителния съвет този човек заяви своите стратегически амбиции, свързани най-вече с построяването на нов стадион“, каза още баскетболният треньор, който през уикенда изведе Левски ЛУКойл до титлата.
Левски е поискал банкова гаранция от английския бизнесмен. Едва когато клубът получи такава, той ще получи мажоритарния пакет акции.

Снимка: Фейсбук

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments