> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наско Сираков разкрива бъдещето на Левски


41 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков ще говори за случващото се в клуба в четвъртък или петък. Това обяви самият той. “В четвъртък или петък ще говоря за всичко”, каза Сираков пред “България днес”.

Легендата трябва да разкрие какво точно е финансовото състояние на “сините”, както и как смята да извади клуба от сериозната криза, в която се намира.

Футболистите не са взимали заплатите си от началото на годината. Вече двама от чужденците напуснаха – Ребин Сулака и Тома Даске.
Сираков е обещал на играчите до края на седмицата да им бъде платено едно от дължимите месечни възнаграждения.

Главният въпрос е какво ще се случва с клуба след края на сезона. Имаше твърдения, че Левски ще се откаже от елитния си лиценз и ще отиде при аматьорите.
Паралелно се заговори, че Сираков ще предостави контролния пакет акции на феновете, които занапред да избират ръководството, в това число и президента.

В същото време нападателят на Валери Божинов, отвърна на благодарностите на феновете на “сините” по време на дербито с ЦСКА. Тогава в Сектор “Б” бе опънат транспарант “Благодарим ти, Генерале!86”. Божинов е контузен последните две седмици, но на “Герена” го чакат за последните мачове за сезона.

Аз ви благодаря Левскари, Левски е над всичко и всички, няма по-велик от Левски. Само Левски”, написа Божинов в социалните мрежи.

Снимка: Левски

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading