> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Французин-менте избяга от Левски


59 0

Тома Даске е напуснал Левски. Защитникът е разтрогнал своя договор по вина на клуба и повече няма да играе със синята фланелка. Като причина французинът изтъква неплатени възнаграждения. Той има да взима поне три заплати.
Така малко повече от седмица, след като загатна, че ще си тръгне, Даске го стори. Редица фенове обаче се питат защо този играч въобще е бил привлечен от Наско Сираков през зимата, защото е доста слаб на терена.

Французинът става вторият футболист след Ребин Сулака, който напуска Левски заради пари. Централният защитник стори това преди седмица, като изтъкна, че няма да съди “сините”, а иска да му се платят само заработените от него заплати.

Все още не е ясно как ще процедира Даске – дали ще настоява за дължимите заплати и неустойка или ще процедира по подобие на иракчанина. Говори се, че играчът чака да получи адекватно предложение от клубното ръководство и да не се стига до съд. Ако обаче не му бъде предложено такова уверение, ще подведе столичния клуб под съдебна отговорност. “Сините” искат да му платят всичко заработено, но Даске вероятно претендира за още три заплати. Той има договор и за следващия сезон и ако осъди Левски, клубът ще трябва да му плати всичките възнаграждения по контракта.

Снимка: Левски

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading