> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Французин-менте избяга от Левски


0
0
487

Тома Даске е напуснал Левски. Защитникът е разтрогнал своя договор по вина на клуба и повече няма да играе със синята фланелка. Като причина французинът изтъква неплатени възнаграждения. Той има да взима поне три заплати.
Така малко повече от седмица, след като загатна, че ще си тръгне, Даске го стори. Редица фенове обаче се питат защо този играч въобще е бил привлечен от Наско Сираков през зимата, защото е доста слаб на терена.

Французинът става вторият футболист след Ребин Сулака, който напуска Левски заради пари. Централният защитник стори това преди седмица, като изтъкна, че няма да съди “сините”, а иска да му се платят само заработените от него заплати.

Все още не е ясно как ще процедира Даске – дали ще настоява за дължимите заплати и неустойка или ще процедира по подобие на иракчанина. Говори се, че играчът чака да получи адекватно предложение от клубното ръководство и да не се стига до съд. Ако обаче не му бъде предложено такова уверение, ще подведе столичния клуб под съдебна отговорност. “Сините” искат да му платят всичко заработено, но Даске вероятно претендира за още три заплати. Той има договор и за следващия сезон и ако осъди Левски, клубът ще трябва да му плати всичките възнаграждения по контракта.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments