> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Цветомир Найденов разкрива зависимости в БФС


0
0
455

Основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов разкрива зависимости в БФС. Шефът на букмейкъра Ефбет визира близката връзка на съдията Никола Попов с шефа на Съдийската комисия Коце Гергинов. Като доказателства Найденов публикува снимки, зададе въпроси и обяви, че УЕФА и ФИФА вече са сезирани.

“Николай Попов и дългото рамо на Яблонски…. гол с ръка и разбира се, Ники Попов го признава за редовен. В следващите дни ще разберем защо този човек все още безчинства по футболните терени след толкова много очевидни гафове и провали… нивата е дълга! Ще я орем докрай обаче!”, написа Найденов.

“Ето и снимките, доказващи кои са били длъжностните лица на онзи мач на “Герена”, когато Никола Попов не вижда, че топката минава с целия си обем голлинията, а Коце Гергинов му пише висока оценка, в следващия кръг Попов е четвърти съдия, а след още един кръг Никола Попов е главен съдия…

Май е време за нова пресконференция на Коце Гергинов, на която да отговори на конкретни въпроси като: Как е избран Железов да свири мача на Прекръстените от Ловеч с Локо Пд, нима няма международни съдии да свирят битката между втория и третия в класирането?! Втори въпрос: Познава ли лицето Жоро Пенчев, гравитиращ около Угърчинско -Микренско-Ловешката селищна система и какви са техните отношения?
Трети въпрос: Защо ни праща Никола Попов за мача с Левски, след като два кръга преди това ни свири мача с Арда? Нали на предната пресконференция смотолеви нещо, че трябвало да минат 3 кръга……. Ще ми хрумнат още въпроси за триото Пенчев, Гергинов и Попов в следващите дни?? УЕФА и ФИФА вече са сезирани… тик-так. Разследване докрай”, написа в друг пост Найденов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments