> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Цветомир Найденов съзря заговор срещу ЦСКА 1948


0
0
1014

Спонсорът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи притеснително разкритие след мача с Левски, завършил 0:0. Двубоят бе белязан със скандална ситуация, тъй като главният съдия Никола Попов отсъди дузпа в полза на “червените”, но после я отмени. Найденов заявява, че Попов трябва да бъде разследван.

“Дузпата е 1000%! Вратарят на Левски спъва Митков с коляно. Никола Попов трябва да бъде изхвърлен от футбола веднага, не заради този мач само, а за поредица от мачове, в които свири неадекватно и сътвори невиждани циркове. Изхвърлете Попов, останалите поповци ще се оправят или ще напуснат сами.
Попов трябва да бъде разследван допълнително също за това, че съмнително след неговото назначение, коефициентът за победа на ЦСКА започна да се качва и се обърна предимството при букмейкърите!
Беше ми чудно защо се качва, но след вчерашното съдийство, вече разбрах”, написа Найденов във фейсбук.

Отношение по темата взе и шефът на Славия Венци Стефанов. Той беше глобен от БФС, след като нарече Попов “кастриран съдия”. Синът на зам.-изпълнителния директор на БФС Антон Попов свири скандално и в мача Славия – ЦСКА (0:1), след което ексцентричният шеф го обиди.

“Е, такова нещо не бях виждал! Този съдия сега няма ли да го осъдят да ми върне онези 5000 лева, които платих като глоба? Оказва се, че май съм прав, а? Да ми върне парите. Иначе ЦСКА 1948 добре залага на българчета, при Левски положението е “леле-мале”, заяви пред Спортал босът на “белите”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments