> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Обвиниха бившите шефове за проблемите на Левски


41 0

Ивайло Цветков бе гост в БНТ, където говори за провала с европейската Суперлига. Също така каза няколко изречения и за динамичните временна на “Герена”. Футболният общественик и член на УС на Левски обвини бившите собственици на клуба след Тодор Батков за проблемите на настоящото ръководство. Става въпрос най-вече за Иво Тонев, Спас Русев и Васил Божков.

“Трета лига не е била и не е на дневен ред за Левски. Няма опасност за лиценза. Казусът с Петър Хубчев не е застрашителен за него. В Левски сме принудени да отговаряме за някакви слухове. Борбата продължава. Огромният проблем са ни старите задължения, трупани от ръководствата след Тодор Батков.”

“Противник съм на това да си късаме ризите. Харесва ми идеята за Суперлигата, защото и трите ми любими отбора извън България бяха в тази надпреварата.
Рано или късно това ще се случи. За момента той се разпадна заради силата на феновете. Милан има по-малко печалба за изминалия сезон от Кристъл Палас и Шефийлд Юнайтед.
Войната тепърва ще се води. За мен е много по-дразнещо смазващото лицемерие на УЕФА, на които им отмъкват кокала. Кой измисли алчността? Именно УЕФА, Шампионската лига е измислена така, че вече да няма Стяуа, Цървена звезда, Астън Вила и т.н. Парите на петроклубовете май не миришат”, допълни Цветков, който обикновено в сутрешните блокове се изказва по политическите теми, а във вечерните по спортните.

Снимка: Труд

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading