> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

УЕФА готви сурови санкции за Барса, Реал и Юве


0
0
293

УЕФА готви сурови санкции за Барса, Реал и Юве, които са в основата на създаването на Суперлигата. Словенският шеф на европейския футбол Александър Чеферин в момента обмисля как да накаже грандовете, които се опълчиха на системата.

“Всеки трябва да понесе последиците от това, което е направил и не може да се преструваме, че нищо не се е случило. Не можете да направите нещо подобно и просто да кажете: “Наказахме, защото всички ме мразят.”
За мен има ясна разлика между английските клубове и останалите шест. Те се оттеглиха първо и признаха, че са сгрешили. Трябва да имаме известно величие, за да каже, че има три групи от тези 12 – шестте английски, които първи се оттеглиха от турнира, а след това другите три – Атлетико Мадрид, Милан и Интер, а след това тези, които все още вярват, че Земята е плоска и смятат, че Суперлигата все още съществува.
Има голяма разлика между тях. Всеки ще носи отговорност. Ще видим по какъв начин. Нямам предвид дисциплинарния процес, но трябва да е ясно, че всеки трябва да носи отговорност по различен начин. Дисциплинарно ли? Дали решението ще бъде на Изпълнителния комитет? Ще видим“, отсече пред в. “Дейли Мейл” Чеферин. Една от възможните санкции е 12-те учредители на Суперлигата да бъдат изхвърлени от Шампионската лига през следващия сезон.

Най-суровите наказания ще бъдат за Реал, Барселона и Ювентус, които все още се придържат към идеята, че Суперлигата може да се съживи.
“Бях впечатлен от реакциите на феновете, на цялата футболна общност и не само на футболната общност, а на цялото общество. Никога не съм виждал подобно нещо. Правителството на Великобритания направи много и сме му благодарни. Феновете направиха най-много. Впечатлен съм от реакцията на британското правителство. Имах телефонни разговори с премиера Джонсън и с държавния секретар Даудън много пъти през тези луди 48 часа. Те бяха от правилната страна на историята в точното време и това е впечатляващо. Това съвместно усилие показа, че не всичко се продава”, каза още Чеферин.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments