> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Крушарски започна кампанията за шеф на БФС


0
0
575

Бизнесменът Христо Крушарски предостави въпросник към кандидатите за президент на БФС. Собственикът на Локомотив Пловдив е изготвил обща рамка на програма за управление на футболната централа. По негово изрично настояване конкретните предложения и идеи в нея, могат да бъдат публикувани или коментирани, едва след като вече номинираните кандидати за президентския пост на футболната централа изложат позицията си.

“Ясно е на всички кои са основните направления в модерния футбол. България не е изключение от това, което се случва по света. В тази връзка мога спокойно да кажа, че моите контакти в чужбина не са по-малки от тези нито на Димитър Бербатов, нито на който и да е. При това говорим не само за Европа, но и за Азия и Южна Америка. А и там играят футбол, при това доста добре, нали? Въпросникът е нещо условно и не нужно да бъде строго формулиран.

Реално той се изчерпва с един въпрос: Как? Как ще се подобри положението на професионалните клубове, работата с аматьорските, ситуацията в детско-юношеския футбол, нивото на съдийството, резултатите на националния отбор и не на последно място финансирането? Нека всеки, който иска да управлява Българския футболен съюз да ми отговори. Да го направи публично и разбираемо. Така ще може да си спести и доста разходи по разни обиколки и турнета.

Ще подкрепя този кандидат, който категорично ми покаже, че е наясно с проблемите във футбола и предложи изпълнима програма с конкретни предложения за тяхното решаване, които се доближават до моите идеи. Усетя ли обаче, че се хвърлят само обещания и напудрени празни приказки, ще се кандидатирам и аз.

Контактувам с достатъчно хора, които си дават парите за футбола, които биха ме подкрепили. Оставям при вас едно общо изложение на моите виждания и конкретни предложения. Те не са някаква тайна, но са доказателство, че се отнасям сериозно към състоянието на футбола ни и съм един от най-големите радетели той се подобри“, категоричен бе Христо Крушарски пред „Мач Телеграф“.

Не на последно място ще призова за сериозна дискусия, идеи и споделен опит. Личностните нападки не правят чест на никого. Всеки, който може да каже, че е пил една ракия с мен, нека ме нарича „пияница“, но който не е, да не си прави упражнения по красноречие и да се опитва да е оригинален. На приказки трудно някой ще може да ме надвие. Аз, за разлика от други, съм се учил от хора, които са управлявали с успех и бизнеса си, а и българския футбол.

Някои много лаеха срещу бате Иван Славков, но в крайна сметка не виждам как дори ще се доближим до успехите от неговото време, ако не действаме с неговия размах. Той виждаше нещата с няколко хода напред и доста съм попил от него. Доказателство за това какво мога е случващото се в Локомотив Пловдив. Наясно сте с това какви успехи постигнахме. Знаете и как, и с какви средства. Нещата в крайна сметка могат да се случват и без пари. Представете си какво ще е, когато има средства! Категоричен съм, че всички биха били доволни“, завърши Крушарски, подсказвайки, че гледа сериозно на потенциалната си кандидатура за президент на БФС.

Към този момент има три официални номинации за поста на Борислав Михайлов – президентът на Марица Христо Христов, Христо Порточанов и Димитър Бербатов.

Снимка: Локо Пд

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments