> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Крушарски призна, че се кандидатира за шеф на БФС


29 0

Шефът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи инспекция на площадката, където трябва да бъде построена базата за ДЮШ на клуба. Той коментира случващото се в българския футбол, кандидатурата му за президент на БФС, издигната на Спортист (Своге), националния ни отбор, както думите на Бруно Акрапович, че може да се върне в Локомотив, когато Крушарски му “плати сметката”.

“Надявам се до края на годината тези два терена да са готови. Има една шахта на общината, която трябва да се премести. Оттам нататък ние сме почти стартирали. Другата седмица, като дойда, ще видите каква ще е разликата. Лека-полека вършим работата. Кога ще бъде готов целият проект? Зависи от това дали джобът ми ще бъде пълен”, обяви пред Спортал Крушарски. “Дал съм си за четири-пет години да завършим, а може и по-бързо. Ако Локомотив тръгне по силно към Европа и започнем да печелим по-големи суми, ще стане по-бързо. Още тази година ще наваксаме”.

Кандидатурата от отбора на Своге е оценка за моята работа. Аз им благодаря. Те отдавна коментират тази тема. Ще видя! Първо трябва да си оправя Локомотива, после ще видя каква ми е конкуренцията и тогава ще реша. Ако не виждате какво става в Локомотив с ред и порядък… На БФС му трябва ред и порядък, а не само приказки – онзи какво направи, този какво бил направил. Третият сега щял да стартира след осем години работа в Изпълкома… Досега къде бяха? Спаха дълбок зимен сън и чакаха някой да им каже какво да направят. Нещата се решават с рязък удар. Гол не става с леко шутче, а със силен удар”.

Ако преценя и реша дали ще се кандидатирам, ще го разберете първи и със сигурност ще има резултат. Националният отбор? Като за начало е нормално. Знаем, че е тежко. Казал съм милион пъти, че ние в клубовете трябва да си свършим работата. Не я ли свършим, а само се бъзикаме, нищо няма да направим. Ясен Петров и да е Господ, като няма материал какво ще направи? Вървим в положителна посока. Радвам се, че Локомотив допринесе за това действие. Ако продължаваме така, догодина ще сме още по-добре на следващите мачове”.

“Ако някой е натрупал сметки в някоя кръчма, ще му ги платя. Има документи и мога да ги покажа, за да ги видите. Когато Акрапович си тръгна, подписа нотариален документ и си тръгна. Всички, които си тръгват от Локомотив, подписват нотариални документи, които се подписват при нотариус. Да е жив и здрав”.

Снимка: Локо Пд

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading