> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Порточанов критикува БФС заради конгреса


0
0
352

Кандидатът за президент на БФС Христо Порточанов продължава да критикува настоящото ръководство на футболния съюз. Днес той отново разпространи съобщение, което публикуваме без редакторска намеса.

Самото изявление е от името на Инициативния комитет в подкрепа на кандидатурата му:

Временно управляващи БФС, не Ви ли омръзна да заблуждавате, че конгресът е извънреден? В Устава и Закона за лицата с нестопанска цел няма думите “извънреден” и “довършване на мандат”!
На 15 март е заседанието на Изпълкома, качвате го в търговския регистър чак на 16 април. На 19 април, Борислав Попов събира в Пловдив областните председатели на БФС и веднага след това се появява декларация да няма конгрес.
Кога сте искрени? Може би, никога!
Видно е, че очаквате ново правителство, за да кажете колко сте били мачкани досега. Нима очаквате някой да Ви повярва?!
Не политизирайте БФС! Имахте възможност и винаги имате да кажете, че с политическа намеса сте подали оставка. Не го направихте и няма да го направите, защото оставането Ви в ИК на БФС за Вас явно е въпрос на оцеляване.
Уверяваме Ви, няма да получите подкрепа и от ново редовно или служебно правителство, защото никой не обича алчните и непочтените! Вие сте позор!

П.С. Предупредихме Ви за възможността на Конгреса да се получат грозни сцени като тази в Костинброд на мача Несебър-Черноморец. Вашият яничар К. Панайотов е напуснал много бързо, защото вероятно са го очаквали приятни минути на стадиона. Това ли е целта Ви – да започнем да се хващаме за гушите, за да оцелеете?

Боби, време е да излезеш от анонимност и да успокоиш страстите иначе се превръщаш в съучастник на самозабравилите се най-дълго управляващи БФС. Ти знаеш от какво най-много се нуждаеш, желаем ти го от сърце!
Бъдете здрави и се пазете!
Инициативен комитет за издигането кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments