> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Интер пишат до Ериксен: Надявахме се това да беше само сън


0
0
61

От Интер публикува изявление относно ситуацията с халфа Кристиан Ериксен. С него италианският шампион се сбогува с датчанина, защото според законите на Ботуша той повече няма право да играе в Серия А. Причината разбира се, са сърдечните проблеми на играча.

“Това не бяха обикновени дни, тези, които сме броили от събота, от онези моменти, които ни се струваха толкова дълги и безсмислени, когато всичко, което искахме, беше лош сън. За щастие се събуждаме дори от най-лошите кошмари.
В почтителното мълчание на тези дни събрахме всичките си мисли, молитвите си, дори въздишките си. Въздишка с облекчение след снимките и новините от Кралската национална болница в Копенхаген, място, за което не знаехме до преди няколко дни.

Най-добрият момент беше вторник сутринта: фотография, усмивка, палец нагоре. И съобщение: “Здравейте всички, благодаря ви много за вашите съобщения от цял свят. Това означава много за мен и семейството ми. Добре съм”.

През последните няколко дни трепетът на страха беше заменен от облекчение. И емоции: огромна фланелка с №10 беше показана преди мача между Дания и Белгия на същия стадион. Играта спря десет минути по-късно и феновете се ръкопляскаха, както и играчите на терена, включително Ромелу Лукаку. Банери, фланелки, показани от фенове, национални отбори, посветени на нашия №24.
Всички тези моменти са най-силните и сърдечни прегръдки за Кристиан Ериксен.
Интер е с теб, Крис! “, се казва в съобщението на клуба.

Снимка: Инстаграм

Споделете
0
0

Comments