> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Появи се снимка на Ериксен, който е добре


Появи се снимка на Ериксен, който е добре

0
0
328

Датският национал Кристиан Ериксен публикува в инстаграм първата си снимка от болницата, след като в събота по време на мача срещу Финландия от Евро 2020 загуби съзнание на терена на стадион „Паркен“.
В 42-ата минута на мача между Дания и Финландия той получи инфаркт и припадна на терена, което наложи да бъде реанимиран с мобилен дефибрилатор още на място.

“Здравейте всички. Големи благодарности за вашите хубави и невероятни поздрави и съобщения от целия свят. Това означава много за мен и семейството ми“, написа Ериксен в социалната мрежа.

Добре съм – при тези обстоятелства. Все още трябва да премина през някои прегледи в болницата, но се чувствам добре”, добави той.
“Сега ще развеселя момчетата от отбора на Дания в следващите мачове. Играчите за цяла Дания. С най-добри чувства, Кристиан“, написа още Кристиан Ериксен.

А дали той ще играе футбол отново обаче е въпрос, който не може сам да разреши. Лекарите не дават прогнози, но е напълно възможно това да е краят на кариерата му заради валидните вече от няколко години протоколи в такива случаи след претърпян сърдечен пристъп.
Така бе с Икер Касияс преди година и половина – той направи подобен арест на тренировка в Порто и му бе забранено да играе професионално.

Снимка: Инстаграм

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments