> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ериксен повече няма да играе футбол


Ериксен повече няма да играе футбол

0
0
425

Кристиан Ериксен повече няма да играе футбол, поне на професионално ниво. Датският полузащитник получи инфаркт по време на мача с Финландия, като само бързата намеса на докторите, съотборниците и реферите той остана жив.

Кардиологът Санджай Шарма, който преди години е работил с футболиста в Тотнъм, призна, че футболистът е късметлия, че е жив, но е малко вероятно да играе отново някога футбол. Той обясни, че при такива ситуации колкото повече бездействат лекарите, толкова по-лоша е перспективата за пострадалия.
“С всяка следваща минута се намаляват шансовете за оживяването на човека примерно със 7%. При обикновените за пет или шест минути, но трябва да се отбележи, че Ериксен е здрав млад човек. Той има фантастично кръвообращение. Всяка година тествах Ериксен в Тотнъм. До 2019 г. тестовете му бяха нормални, без очевидни проблеми със сърцето. Проверката се извършваше всяка година. След случилото се проверих всички резултати, но всичко изглеждаше идеално”, заяви Санджай Шарма.

Преживяхме лоши моменти. Не само аз, но и цялото семейство Интер. През следващите няколко дни ще правим мащабни изследвания. Важно е, че Ериксен е добре сега, но той не е имал проблеми. Нищо, което дори отдалечено да показва проблем. Нито Тотнъм, нито Интер. В Италия контролът е много строг“, каза ръководителят на медицинския щаб на Интер Пиеро Волпи в интервю за “La Gazzetta dello Sport”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments