> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сърцето на Ериксен буквално е спряло


Сърцето на Ериксен буквално е спряло

0
0
355

Сърцето на Кристиян Ериксен буквално е спряло. Това разкри лекарят на националния тим на Дания Мортен Боесен. Големият футболист на Интер се свлече на терена на мача на “червения динамит” с Финландия, а медицинските лица го върнаха към живота още на терена. Ключово се оказа бързата намеса на докторите, а така и на рефера Антъни Тейлър. Капитанът Симон Кяер пък първи се притече на помощ на Ериксен и е предотвратил това съотборникът му да си глътне езика, докато е в безсъзнание. Неговата намеса също е била изключително важна за оцеляването на Кристиан, който реално си получи инфаркт на терена.

“Извикаха ни веднага щом Кристиан падна на терена. Не го видях, но бе доста ясно, че е загубил съзнание. Когато стигнахме до него той бе на една страна. Усетих пулса му, дишаше, но изведнъж вече нямаше пулс и започнахме сърдечен масаж. Помощта от медицинския персонал дойде изключително бързо и с тяхно сътрудничество успяхме да направим това, което трябваше. За щастие той се вкопчи в живота. Той ми проговори, преди да го изпратим в болницата“, каза Боесен.

Играчът е болница в Копенхаген в стабилно състояние още от снощи, а лекарите започват изследвания, за да установят причината за инцидента.
Д-р Санджай Шарма от лондонския университет „Сейнт Джордж“ заяви, че Ериксен никога не е имал необичайни резултати по време на изследванията между 2013 и 2019 година, когато той бе част от състава на Тотнъм. “Когато видях, че Ериксен пада на терена си помислих: „Боже мой! Има ли нещо, което сме пропуснали и не сме виждали“. След това прегледах абсолютно всички резултати от неговите изследвания през този период и всичко изглеждаше перфектно“, каза Шарма пред The Mail.

„От деня, в който дойде в Тотнъм, моята работа бе да проверявам състоянието му и провеждахме тестовете всяка година. Неговите резултати до 2019 година бяха напълно нормални, без видими сърдечни дефекти. Мога да гарантирам за това, защото аз лично съм правил тестовете“, допълни още специалистът.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments