> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА натири Пенев и Жеков от “Армията”


0
0
527

ЦСКА изхвърли легендите Петър Жеков и Димитър Пенев. Това обяви рекордьорът по голове в “А” група. Той бе потърсен да коментира представянето на “червените” в двубоя с Локомотив Пловдив (0:0) през уикенда.

“Не съм гледал мача. Те ни изхвърлиха вече с Пената и не ходим. Има си определена бройка в ложата и по принцип трябва да минем тест за коронавирус. Чак тогава отиваме на стадиона. Сега ни казаха, че тъй като сме в политиката и… “Извинявайте, че се видяхме”. И затова не ходя и не гледам”, каза Жеков пред “Тема Спорт” и допълни: “Аз съм си от ЦСКА, обаче те не ни искат”.

Преди седмица Жеков и Димитър Пенев влязоха в листите на кандидатите за депутати. Стратега обаче е почетен президент на ЦСКА и това предизвика клуба да пусне декларация, в която се разграничи от решението му да се включи в предизборната кампания.

“Косвено или пряко, ние не желаем името на институцията ЦСКА да се свързва с кандидати, партии, коалиции, обещания и т.н. Всеки, свързан по някакъв начин с клуба ни, както е случаят с почетния президент г-н Димитър Пенев, е направил своя избор да участва в политическия живот на страната сам и по собствена воля, като този акт не е съгласуван с ръководството на клуба“, написаха тогава от ЦСКА.

Двамата ветерани са били уведомени от човек, близък до ръководството, че няма да пътуват с отбора за гостуванията в евротурнирите.
“Казаха ни, че повече няма да ни вземат на мачовете в Европа, ама много важно. Ходил съм достатъчно навън. Сега ще видим какво ще стане, Пената не знам дали ще ходи. Друг път ни се обаждат да отидем за РСR тестове, този път не звъннаха”, коментира Петър Жеков.
Как няма да очаквам, че може да ни атакуват. Даже него го атакуваха веднага и писаха, че се разграничават. Очаквах и за мен да напишат, но не го направиха”, каза още Жеков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments