> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Димитър Пенев се излага: Иска да става депутат


0
0
486

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев се изложи, след като се кандидатира за народен представител. Почетният президент на ЦСКА беше официално представен като кандидат в листите на ВОЛЯ и НФСБ в София. Това е вторият футболен човек в екипа на Марешки, след като вчера бе потвърдено включването на друга легенда на “червените” – 76-годишният Петър Жеков, първата “Златна обувка” на България.

“В мирно време знамето на една държава се вее най-гордо по време на спортни триумфи. Димитър Пенев е човекът, който заедно с нашите национали през 94-та ни накара да се чувстваме най-сплотени и щастливи като народ. Спортът възпитава в традиционен морал, където мъжете са мъже, а жените – грации. Копнея да се върнем по пътя на спортните успехи от близкото минало, но и към масовия спорт, който носи здраве на нацията.

За нас включването на Пената е признание от най-високо ниво, защото кой друг, ако не той има нюх за селекция. Знаково е и още нещо. Някои социолози вече отреждат 3-то място на ВОЛЯ и НФСБ, а Димитър Пенев знае как се стига до бронза, когато опонентите уж не те слагат в сметките”, коментира Веселин Марешки.
Както е известно, легендата на българския футбол няма почти никакви функции на “Армията”, след като през лятото ще навърши 76 години. Не е известно ако Пенева влезе в парламента, как ще се изказва от трибуната.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments