> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА и Локо Пд направиха подарък на Лудогорец


0
0
439

Отборите на ЦСКА София и Локомотив Пловдив направиха нулево равенство (0:0) в най-чаканият мач от 20-ия кръг на Първа лига. От този резултат единствен победител може да се окаже Лудогорец, ако тимът от Разград успее да спечели гостуването си утре на Берое в Стара Загора. В този случай те ще успеят да дръпнат на цели 8 точки пред червените и на 9 пред пловдивчани в борбата за титлата.

 Мачът между червените и черно-белите им гости не бе от най-приятните за гледане и предложи повече единоборства отколкото чисто футболни моменти. Играта често бе накъсвана поради нарушения, чиято бройка в края на мача бе закована на 55. Мачът завърши с 6 официални предупреждения, като 5 от тях бяха за гостите, а единственият футболист на ЦСКА, който получи картон бе Жорди Кайседо.

 Двата отбора си размениха по една греда, като и в двата случая това се случи малко случайно без самите отбори да са го предизвикали с играта си. Въпреки, че владееха играта през повечето време, червените трудно успяваха да стигнат до вратата на Локомотив и няколко опасни влизания на Кайседо бяха най-интересно, което успяха да предложат в този двубой.

 Така първият сблъсък на Бруно Акрапович с отбора, с който завоюва две Купи на България и една Суперкупа на страната, завърши без победител.

 В следващият кръг червените приемат Етър Велико Търново, а Локомотив Пловдив са домакин на Берое Стара Загора.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments