> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов смени Любо Пенев начело на ЦСКА


0
0
97

ЦСКА променя цялото си ръководно тяло. Стойчо Младенов е новият старши треньор. Той заменя на поста Любослав Пенев. Шефът Гриша Ганчев не харесва облика на отбора, който на старта на кампанията загуби от Лудогорец с 0:4 за Суперкупата, след това извъртя 0:0 с Лиепая в Европа, а в неделя “червените” се измъчиха, докато обърнат ЦСКА 1948 с 4:2.
Треньорската рокада не е единствената на “Армията”. Пламен Марков вече не е изпълнителен директор на клуба. Мястото му заема Филип Филипов. А Стойчо Стоилов вече не е главен мениджър. Алън Пардю остава като съветник на акционерите – по футболните въпроси.

Ето какво пише в сайта на ЦСКА:
“Уважаеми армейци,
Уведомяваме ви, че днес е взето решение да бъде подменено цялото ръководно тяло на ПФК ЦСКА СОФИЯ. Със своите длъжности се разделят изпълнителният директор, главният мениджър, пресаташето, старши треньорът и неговият екип.
Длъжностите “Спортен директор”, “Технически директор” и “Главен мениджър” се закриват, а дейността има ще се аутсорсва на голяма немска компания. Мистър Алън Пардю става съветник на акционерите по футболни въпроси.
Новият старши треньор на ЦСКА ще бъде Стойчо Младенов, който ще поеме поста заедно със своя щаб.
Занапред изпълнителен директор ще бъде Филип Филипов.
Бъдете здрави!
От акционерите.
ЦСКА над всички и всеки!”.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x