> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА съобщи за решителна крачка за новия стадион


0
0
650

ЦСКА съобщи за решителна крачка за новия стадион. От “Армията” оповестиха, че окончателният проект за реконструкция на ст. “Българска армия” е входиран в Направление “Архитектура и градоустройство” към Столична община, с което е преминато последното голямо препятствие по плана за реновиране на съоръжението в Борисовата градина. Taка от клуба продължават да напредват с бумагите.

“С огромно удовлетворение бихме искали да ви информираме, че днес, 29 септември 2023 година, окончателният проект за реконструкцията на стадиона ни беше входиран в Направление „Архитектура и градоустройство“ към Столична община.

Преминахме през множество и тежки процедури, дискусии, проблеми и решенията им, за да стигнем до одобрението на абсолютно всички институции, пред които законът изисква да представим проекта. Комисията по опазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет подкрепи без нито един глас „против“ всички наши идеи. Въпреки трудностите, жалбите и недоброжелателите, РИОСВ се изказа в пълна подкрепа на проекта. Преди дни получихме положително становище и от НИНКН, за което се борихме месеци наред. Пожарната и СРЗИ също и без възражения дадоха зелена светлина за реконструкцията на “Българска армия”. Близо година екипът, ангажиран със стадиона, работи неуморно, за да представи документация, към която никой да няма забележки. Благодарни сме за консенсуса постигнат във всяка една институция и за подкрепата, която получихме, за да реализираме една идея, която е в полза не само на спортен феномен като ЦСКА, а на цял един град – на нашата столица. Заради всички положителни становища, които получихме дотук, вярваме, че няма да срещнем проблем и на финалната права, в последния отговорен орган – НАГ.

Колкото до жалбите, които бяха входирани от недоброжелатели по време на целия така и така сложен процес, всички те бяха отхвърлени от компетентния съд.
ЦСКА никога не е бил толкова близо до това да получи възможността да реализира тази своя толкова голяма мечта – да има нов дом”, се казва в изявлението на “армейците”.
Както е известно, наскоро стана ясно, че професионален жалбоподател е търсен от хората на Гриша Ганчев, защото въпросният човек спъва работата по започването на реновацията.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx