> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА търси жалбоподател, който бави строежа на “Армията”


0
0
1349

Все още няма назначена дата за дело 7893 в Административен съд-София град, което е образувано по жалбата на Н.В.В. срещу директора на РИОСВ-София, става ясно от електронната система на съда. То вече е разпределено на 68-и състав, като докладчик ще бъде Деница Митрова.

Според отлично информиран източник, в момента жалбоподателят не може да бъде открит, за да му бъдат връчени документите от съда, както и не е платил държавната такса от 30 лева, за да продължи процесът. Което показва, че той не е толкова заинтересуван, колкото се прави.
Жалбата е срещу решението на РИОСВ, че за ремонта на “Българска армия” не е необходима оценка за въздействие на околната среда, пише “24 часа”.

Така всичко около стадиона отива вече към 2024 г., което е огромно забавяне, макар, че в Борисовата градина напредват с бунагите. Дори да спечели делото, РИОСВ най-вероятно ще отиде и на ВАС, което означава още няколко месеца или дори година забавяне.
Като заинтересувана страна към делото е привлечена и “Сердика спортни имоти”. Това е държавното дружество, в чиито капитал е стадионът и цялата инфраструктура, свързана с ЦСКА.

В Борисовата градина се говори, че Н.В.В. всъщност е привърженик на “червените”, който е пробит от противникова страна и има за задача да спре ръководството да прави реновацията. Опасенията са, че ако започне строежът, то шефовете ще докажат, че имат сериозни намерения към клуба. Заради това е и атаката.

Според nostrabet.bg обаче става въпрос за заместник-кмета на район “Красно село” Николай Веселинов Веселинов. Той бил професионален жалбоподател, като всичките са против решения на голямата община.

Веселинов бе в екипа на отстранената кметица от ДБ Росина Станиславова. Когато тя бе отстранена заради конфликт на интереси, той временно пое поста. След това обаче общината бе поета от архитект Румен Русев и той отново стана заместник.

Жалбата срещу решението на РИОСВ е единствената в момента. Става въпрос за добре отработена практика за бавенето на проекти в България. По същия начин ски зоната в Банско бе избутана с около 5 години назад заради непрекъснатите съдебни дела.

ЦСКА вече има проект, който е одобрен и получи решение, че не му трябва оценка на въздействието. Качването на тази писта просто ликвидира почти всичко. Тогава ще се обяви конкурс, който може да се обжалва. Ще се избере победител, който също може да отиде в съда и ще стане 2035 г. Дотогава има опасност и нещо в Борисовата градина, собственост на държавата и да рухне.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx