> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА напредва с бумагите около строежа на стадиона


0
0
390

ЦСКА напредва с документите около строежа на стадиона. Това разкри министърът на младежта и спорта – Димитър Илиев, който отново коментира темата с реконструкцията на стадион „Българска армия“ и кога се очаква тя реално да започне. Това се случи по време на изслушване в комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в Народното събрание.

„ЦСКА и „Сердика спортни имоти“ са създали общо дружество. Чака се последно разрешение. Тук ми подсказват, че става въпрос за екологична оценка, след което клубът може да пристъпи към реконструкция на съоръжението“, отговори Илиев, цитиран от Тема спорт. Наскоро клубът направи нова важна стъпка около строежа на арената.

Припомняме, че адвокатът на червените – Станислав Трендафилов разкри, че жалбите в съда срещу строителството идват от едно физическо лице, а ЦСКА не е страна по делата.
“Води се между РИОСВ и това частно лице, но ние имаме поглед като заинтересована страна по преписката. Това е поредното препятствие, с което се сблъскваме в последните пет години. Справили сме се с по-трудно, ще се справим и с останалите“, коментира юристът.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx