> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА 1948 понижи Краси Балъков


54 0

Красимир Балъков вече не е силният човек в ЦСКА 1948. Правомощията на легендата са ограничени, стана ясно след срещата на тима с Ботев Враца, спечелена с 1:0. Балъков ще бъде само главен мениджър на “червените” и няма да взима крайните решения в спортно-технически план.
Именно това е и причината той да не присъства на резервната скамейка по време на днешния двубой. На този етап не е ясно точно каква функция ще изпълнява Бала. Очаква се в следващите дни “червените” да имат нов треньор след раздялата с Красимир Петров. Преди дни шефът на тима Цветомир Найденов води преговори със Стойчо Младенов.

А ЦСКА 1948 днес беше воден от и Атанас Борносузов и Костадин Хазуров.
“Получи се интересен мач. Нашият отбор доминираше през цялото време и търсихме победата от самото начало. Всяка една победа дава самочувствие на футболистите. Очаквам сега да тръгнем нагоре. Целите ни са отборът да играе добре всеки мач и да побеждава. Колкото по-нагоре, толкова по-добре. Във футбола е така. Когато не вървят нещата, има промени. Не е приятно, но футболистите са професионалисти и си спазват задълженията”, каза Хазуров.

Снимка: ЦСКА 1948

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading