> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стойчо Младенов преговаря с ЦСКА 1948


0
0
415

Стойчо Младенов е вариант за нов треньор на ЦСКА 1948. Легендарният футболист на ЦСКА ще проведе среща с благодетеля на новака в елита Цветомир Найденов. Екзекуторът на Ливърпул и шефът на Еfbet ще дискутират всичко около клуба. Младенов е без работа от края на ноември, когато се прибра от Казахстан, припомня Спортал. Наскоро той обяви, че е готов за работа и ще изслуша всякакви предложения, с изключение на такова от Левски.

Преди да стане ясно, че Младенов и Найденов ще преговарят, ЦСКА 1948 се раздели официално с треньора си Красимир Петров. Това съобщиха от клуба в официалния си сайт.

“След раздялата с 39-годишния специалист треньорският щаб на „армейците“ остава в същия състав, а Красимир Балъков ще продължава да изпълнява задълженията си само като главен мениджър на ЦСКА. Стартира се процес по избиране на нов старши треньор на отбора, като неговото име ще бъде оповестено във възможно най-кратки срокове.
Петров влезе в треньорския щаб на „червените“ в края на септември 2020 г., като преди това водеше юношите старша възраст на ЦСКА, с които постигна отлични резултати.
Начело на първия тим наставникът завърши зимния полусезон на шестата позиция в efbet Лига. Под негово ръководство „армейците“ също така достигнаха до 1/4-финал в турнира за Купата на България.
ЦСКА благодари на Красимир Петров за всичко постигнато дотук и му пожелава много нови професионални успехи! Вярваме, че те тепърва предстоят”, обявиха от новака в елита.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments