> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Заради Боби Михайлов: България пред изваждане от всички турнири (документ)


0
0
309

От Световната футболна централа – ФИФА и Европейската централа – УЕФА следят ситуацията в българския футбол. Това става ясно от писмо, пристигнало от Швейцария в Българския футболен съюз и публикувано от специалиста по спортно право Георги Градев. Във въпросното писмо от централите искат позицията относно актуалната ситуация в българския футбол и управлението в БФС.

Както е известно, преди седмица отпадна възможността за Извънреден конгрес на БФС, след като Борислав Михайлов оттегли оставката си, която подаде през 2019 година.

“Ти да видиш! И в Швейцария ставали чудеса! Там не са съгласни с врътките на статуквото в БФС, затова питат какво става. Чакам да видя обяснението на БФС. Какво ще стане, ако ни извадят от всички международни състезания и ни спрат парите по програмите? Междувременно чакам да видя дали ще се случи чудо у нас, т.е. дали ще впишат Михайлов в ТР към АВ днес. Ако не стане, ще има ли “предсрочен конгрес,” или ще управлява задкулисно от кабинета си на третия етаж до 2022 г.?”, написа Георги Градев.
По думите му става ясно, че България е пред изхвърляне от всички турнири под егидата на ФИФА и УЕФА.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments