> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА сменя Алън Пардю


1
0
473

ЦСКА ще има нов треньор през следващия сезон, твърди “Тема Спорт”. Треньорска смяна №15 за последните 6 години в Борисовата градина ще се състои до края на месеца. Британският специалист Алън Пардю, който в момента е начело на червените, няма да продължи да изпълнява тази роля през другия сезон, въпреки че именно това анонсираха от “Армията”, когато обявиха, че бившият мениджър на Уест Хем, Нюкасъл и Кристъл Палас ще води тима за постоянно.

Преди финала за Купата на България срещу Левски и самият англичанин потвърди: “Мачът е много важен, но той няма нищо общо с бъдещето на клуба. Опитен мениджър съм, такъв е и Станимир Стоилов. Един от нас двамата трябва да загуби и бъдещето ни не трябва да е свързано с развоя на отделни двубои”. След поражение и катастрофалното представяне срещу “сините” обаче мениджър №1 на Висшата лига за сезон 2011/12 запя друга песен. “Нека да осмислим този двубой и тогава ще говорим за моето оставане“, лаконичен бе англичанинът. Да, такъв разговор ще има, но резултатът от него изглежда предизвестен… ЦСКА търси нов треньор!

Пардю ще изведе ЦСКА за последните два мача от шампионата – домакинството на Ботев (Пловдив) в четвъртък от 18:00 ч. и гостуването на Черно море в неделя от 20:30 ч, които са протоколни, тъй като армейците не могат да помръднат от втората позиция в крайното класиране. Негативни резултати в тях обаче биха позволили на шампиона Лудогорец да подобри рекорда за най-голяма точкова разлика между лидера и неговия подгласник в историята на родния шампионат. В момента “червените” изостават на 20 пункта от “oрлите”, като имат и мач по-малко, а върховото постижение се държи от Левски, който през сезон 1993/94 завършва на 17 точки пред ЦСКА. За първата тренировка от лятната си подготовка, която ще се проведе в началото на юни, “червените” ще бъдат изведени от нов наставник. Неговото име все още не ясно, като от “Армията” са в усилено търсене на заместник на Пардю.

Ръководните фактори в Борисовата градина следят изкъсо развитието на бившия играч на тима Сергей Якирович, който през настоящата кампания спечели шампионската титла на Босна и Херцеговина начело на Жрински (Мостар). Вече е опипана почвата около 45-годишния полузащитник, който има договор със сегашния си клуб до лятото на 2024 година. Якирович дойди на “Армията” през лятото на 2005 година, когато треньор бе Миодраг Йешич и участва в двата мача с Леверкузен, спечелени с по 1:0. Преди месец бе осъществен контакт и с младия сръбски специалист Саша Илич, за което призна и неговият приятел Валери Божинов. Припомняме, че легендата на Партизан бе гласен за заместник на Стойчо Младенов, но в последния момент преговорите между двете страни бяха замразени и се стигна до назначаването на Алън Пардю. От “Армията” са набелязали още няколко чуждестранни специалисти, като се очаква в близките дни да има развитие на ситуацията.
Все още не е ясно и дали Алън Пардю ще напусне Борисовата градина или отново ще заеме ръководен пост в клуба.

Снимка: ЦСКА

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx