> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Алън Пардю загатна, че напуска ЦСКА


0
0
696

Треньорът на ЦСКА Алън Пардю бе разочарован от загубата на “червените” във финала за Купата на България. Англичанинът призна, че може да се раздели с “червените”, въпреки, че наскоро беше обявено, че ще ги води и през следващия сезон. “Армейците” обаче допуснаха поражение с 0:1 от Левски и не успяха да защитят националния трофей, който спечелиха през миналата кампания.

“Представянето на отбора не бе на нужното ниво. Левски бе по-добрият отбор и заслужено спечели. Голът им дойде след рикошет, но такъв е футболът. Подходът ни към срещата бе добър и психическата нагласа на футболистите – също. Противникът просто бе по-добър от нас. Извинявам се на феновете, не мисля, че играхме толкова добре, колкото трябваше. Не мога да поставя под съмнение отдадеността на футболистите, всички искахме да спечелим този трофей. Остават ни два двубоя до края на първенството, мислим за тях. Със сигурност ни чака много работа“, заяви Пардю.

Той намекна, че може да напусне поста “наставник” на “червените”. “Нека осмислим двубоя с Левски и тогава ще говорим за моето бъдеще. Загубихме един изключително важен мач”, допълни бившият мениджър на Нюкасъл Пардю.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx