> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович пробва хърватин в Левски


0
0
447

Хърватски защитник пристигна в лагера на Левски в Умаг. Това е 23-годишният Анте Върличак, който е ляв защитник. Бранителят вече тренира със “сините” и може да получи минути в днешната контрола срещу полския Подбескидзе, като очакванията са да се включи през второто полувреме. Двубоят е от 13.00 часа в хърватския град Пореч.

Върличак е юноша на Хайдук (Сплит), но не е играл за първия тим. Закупен е от Славен (Белупо) и всеки сезон е отдаван под наем. Първо в НК Браво, а после в Жрински (Мостар), а в края на 2020 година договорът му със Славен приключи и той премина във втородивизионния Кроация Змиявци.

В същото време се очаква собственикът на Левски Наско Сираков да инспектира лагера на “сините” в Умаг. “Синята” легенда смята да изгледа част от контролите, които предстоят на отбора. За момента обаче той работи от София, където има доста ангажименти покрай селекцията и осигуряването на спонсори за по-спокойно провеждане на пролетния дял от сезона.

Сираков също така подготвя нова офанзива за Преслав Боруков. Интересът на “сините” към младока се засили, след като трансферът му в чешкия Слован Либерец пропадна. Събитията около таланта и неуспеха с Билал Бари от Монтана са накарали шефовете на “Герена” отново да погледнат сериозно на варианта със своя юноша. Впечатлилият с екипа на Етър бивш футболист на Шефилд Уензди има откупна клауза в размер на 60 000 евро, което няма да представлява проблем за Левски, особено след изходящите трансфери на Паулиньо и Станислав Иванов. Такъв се очаква и на Найджъл Робърта.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments