> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски вече е продал Робърта, взима към 1 млн. евро


Левски вече е продал Робърта, взима към 1 млн. евро

0
0
423

Нападателят на Левски Найджъл Робърта ще продължи кариерата си в Динамо Загреб. Шефовете на двата тима са си стиснали ръцете, остава футболистът да подпише своя договор, след като премине медицински тестове, съобщава “Новспорт”. Според непотвърдена информация “сините” ще получат 950 000 евро.

Човек от спортния щаб на хърватския тим е наблюдавал изявите на футболиста в контролата с Домжале, която Левски загуби с 1:2. Преговорите между “сините” и Динамо текат повече от месец. Първоначалната оферта беше за наем и Левски я отказа, защото шефът Наско Сираков иска да вкарва свежи пари на “Герена”.
Робърта беше спряган още за унгарските Ференцварош и МОЛ Фехервар, където играят бившите футболисти на ЦСКА – Евандро и Рубен Пинто, но в крайна сметка ще играе в Хърватия. На “Герена” вече даже търсят заместник на “лалето”, като се говори, че преговарят със словак.

В същото време медиите в Словения отбелязаха подобаващо двубоя между Домжале и Левски.
“Този мач бе специален за Домжале, защото “жълтите” се изправиха срещу легендата си Славиша Стоянович. Треньорът спомогна да бъдат спечелени титлите през 2006/07 и 2007/08, които си останаха единствени в историята на клуба. Сега обаче той пресече пътищата си с бившите си работодатели като треньор на Левски.
Отборът записа втора победа в подготовката. Домжале обаче трябва да се благодари на вратаря си, който спаси удар на Стивън Петков в последната минута”, написа местното издание “24 часа”. Съперникът на Левски е 5-ти в класирането, но си е поставил за цел да стигне до позициите, които дават право за участие в евротурнирите.

Италианският Болоня се очаква в следващите дни до края на януарския трансферен прозорец да направи сериозен опит да привлече вратаря на Левски – Иван Андонов. 17-годишният талант от школата на “сините” е един от набелязаните от водения от Синиша Михайлович италиански тим. Сега обаче стана ясно, че в битката за талантливия вратар се включва и Фиорентина. “Виолетовите” също са харесали изявите на стража и искат да го привлекат.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx