> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски продаде 18 000 карти, Боруков отряза чехи


Левски продаде 18 000 карти, Боруков отряза чехи

0
0
520

Кампанията “Аз съм Левски” продължава и през 2021 година, информират от клуба. От брояча в официалния сайт на “сините” стана ясно, че продадените членски карти вече наброяват 18 хиляди. Инициативата стартира в края на септември миналата година. Всички желаещи могат да се сдобият със персонализирана членска карта както с онлайн поръчка, така и във фенклуба на стадион “Георги Аспарухов”. Именно там феновете ще получат и своята пластика.

Трансферът на Преслав Боруков в Чехия пропадна. Нападателят на Етър имаше оферта от шестия в местното първенство и участник в групите на Лига Европа Слован Либерец, но я е отхвърлил. Така Боруков отново излезе на преден план за Левски, който го иска в редиците си. Нападателят е юноша на “сините” и никога не е крил симпатиите си към този клуб.

От Слован пък са предложили много изгодна оферта, която младият таран приел. Той дори е преминал задължителните медицински прегледи и двете страни са били близо до подписване. Проблемът дошъл в последния момент от настояването на чешкия клуб да включи в договора откупна клауза на стойност няколко милиона евро, което не е устройвало Боруков.

Интерес към него имаше и от Ботев Пд и ЦСКА 1948. “Виолетовите” не могат да го спрат, защото клаузата за освобождаването му възлиза едва на 60 000 евро. 20-годишният нападател се присъедини към “болярите” от Шефилд Уензди и веднага се превърна в основна фигура, като вкара 6 гола в 14 мача – повече от половината попадения на Етър и наставникът Александър Томаш много се надява да разчита на него в битката за оставане в елита.

В същото време стана ясно, че вратарят на Левски Иван Андонов е бил пожелан от Болоня, пише “1000cuorirossoblu”. 17-годишният младок от школата на “сините” е един от набелязаните таланти от италианския клуб.
“Болоня харесва 17-годишния българин Иван Андонов, който е собственост на Левски. Има много имена в обръщение, като сега предстои ръководството на Болоня да организира преговорите по възможно най-добрия начин”, информират италианците. От клуба ще направят опит да си осигурят услугите на Андонов до края на месеца.

Снимка: etarvt.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx