> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович гони половин отбор левскари


0
0
1754

Левски може да се окаже с половин отбор напускащи през лятото. Ребин Сулака и Драган Михайлович подписаха с Левски само до лятото и не се знае какво ще се случи тогава с тях, пише “Мач Телеграф”.
В момента на “Герена” стартират от нулата в опитите да изградят боеспособен отбор, който отново да бъде фактор в първенството. Нещата обаче стават още по-интересни, ако вкараме в игра не само сухите цифри от мачовете, но и на договорите на играчите. Справката показва, че десет от тях висят. Дали чужденците ще приемат ново предложение? Тепърва ще разберем какво ще се случи.

Наско Сираков обяви вече, че ще отправи предложение към близнаците Боби и Ради Цоневи, които до април ще бъдат извън сметките на Славиша Стоянович. Очаква се това да се случи и с Мартин Райнов, който през миналото лято си тръгна и направи неуспешен опит да си уреди отбор в чужбина.

Не е ясно обаче какво ще се случи с Николай Михайлов. Националът може и в момента да пази спокойствие, но едва ли е доволен от статута си на резерва, както се случи след подновяването на първенство.
С договори до лятото са още Алекс Петков, Матео Стаматов, Стивън Петков и Валери Божинов. Първият трудно вече попада и в групата за мачовете, добавя изданието. Петков е син на бившия национал Милен Петков.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments