> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мартин Райнов получава нов договор от Левски


0
0
337

Халфът на Левски Мартин Райнов ще получи предложение за нов договор от клуба. Полузащитникът е основен играч в схемата на Славиша Стоянович, като с постоянното си представяне си заслужи да бъде втори капитан на тима. Лентата е на ръката на 28-годишния футболист, когато на терена не е Николай Михайлов. Именно Райнов изведе “сините” в първия пролетен кръг срещу Монтана на “Герена”.

Райнов реши да напусне тима след старта на лятната подготовка. Той прецени, че е по-добре да потърси късмета си в чужбина, вместо да подпише нов контракт в Левски при занижени финансови условия. След като Мартин не получи добро предложение да заиграе зад граница, той се завърна на “Герена” през октомври миналата година и парафира до края на сезона, припомня “Тема спорт”. Оттогава е несменяем титуляр, като е взел участие и в деветте шампионатни двубоя. В тях отбелязал и един гол – при поражението с 1:2 от Черно море на “Георги Аспарухов”.

Връщането на Райнов в Левски съвпадна с периода, в който близнаците Радослав и Борислав Цоневи получиха тежки травми. Първият изигра само две шампионатни срещи, преди да се контузи а вторият четири двубоя, в които вкара също толкова голове. Собственикът на Левски Наско Сираков вече обяви, че е предложил контракти на близнаците.
“Считайте, че са преподписали. Очарован съм от тях и съм им предложил, дано да останат”, заяви в началото на месеца Сираков.

Юношите на “сините” се завърнаха на ст. “Георги Аспарухов” през лятото. Ради се прибра от италианския Лече, а Боби бе свободен агент, след като преди това бе прекратил взаимоотношенията си с изпадналия от хърватския елит Интер (Запрешич). Те също като Райнов парафираха само за един сезон и ако не преподпишат, през лятото ще са свободни агенти.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments