> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски се изложи срещу Етър


0
0
1086

Левски се изложи при гостуването на Етър. В мача от 18-ия кръг на efbet Лига голове така и не паднаха, а “сините” не успяха да убедят, че са различен тим от този, който се представяше есента. Тимът на Славиша Стоянович събра 19 точки и остана на осмото място, като е на 8 т. от първата шестица. Това е едва втора точка за Левски в последните седем гостувания. В същото време Етър събра 12 точки, но остава на дъното в таблицата. Пред “виолетовите” са Славия с 13, Ботев Пд с 14, Ботев Вр с 15 и др.

Мачът в Старата столица започна в бързо темпо, като и двата тима създадоха няколко голови опасности в началото. Още в 1-вата минута Етър бе много близо до гола, но като по чудо домакините не излязоха напред в резултата. След груба грешка на Живко Атанасов нападателят Ловре Кнежевич се озова очи в очи срещу Звонимир Микулич, но в последния момент Начо Монсалве успя да изчисти в ъглов удар след много добър шпагат.
В 8-ата минута Даниел Младенов получи шанс да обстрелва вратата на Левски. Неговият удар от въздуха обаче прелетя над вратата.
В 15-ата минута Ловре Кнежевич опита удар от далечно разстояние. Не се наложи Микулич да се намесва, тъй като топката прелетя високо над вратата му.
В 31-вата минута дойде най-добрата възможност за гостите от началото на мача. Футболистите на Славиша Стоянович отнеха топката в центъра на терена. Робърта пусна към Здравко Димитров, който нахлу в наказателното поле и опита да завърши с диагонален удар по земя. Топката обаче се търкулна покрай левия страничен стълб на вратата.

В началото на втората част Етър пропусна страхотна възможност за гол. При центрирана топка в наказателното поле Микулич и Начо Монсалве не се разбраха. Стражът улови топката, но я изпусна. От чиста позиция Гаетан Миси Мезу обаче стреля над вратата.
Левски взе инициативата, докато „виолетовите“ играеха на контраатака. В 72-рата минута домакините все пак получиха шанс да стрелят към вратата на Микулич, но лошо. В 84-тата минута Найджъл Робърта със страхотна солова акция нахлу в наказателното поле на Етър. От непосредствена близост той не успя да преодолее Анатоли Господинов, който покри близкия си ъгъл. Това бе първата намеса на Господинов от началото на мача. Влезлият преди малко Валери Божинов пък бе непокрит във вратарското поле и нямаше да има проблеми да вкара, ако Робърта го бе потърсил. Секунди по-късно Мариян Иванов изрита Божинов отзад и реферът му показа втори жълт, съответно червен картон. С човек повече на терена, последва импулс в играта на Левски, но до нищо не се стигна.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments