> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сапунен сериал с Али Соу и Галатасарай, турците пак го искат


0
0
368

Трансферът на Али Соу от ЦСКА в Галатасарай се превърна в сапунен сериал. Пътят пред гамбиеца в турския гранд отново е открит. Вероятността той да премине в клуба се увеличи многократно, като медиите в южната ни съседка информират за развитие по темата. То не идва от промяна в преговорите между ЦСКА и Галатасарай, а от отказ на основната трансферна цел на турския клуб, в последния възможен момент.
“Мечтата на Галатасарай се изпари. Мохамед избра Франция”, гласят заглавията в турската спортна преса днес.
“Фанатик” информира, че Мостафа Мохамед, който трябваше да премине в клуба, ще подпише със Сент Етиен, вместо с Галатасарай.
Двете страни бяха постигнали принципно съгласие, но на финалната права от сделката египетският нападател и агентът му са избрали френската опция за продължаване на професионалната му кариера. Мохамед беше сред основните съперници на Соу за евентуално негово преминаване в редиците на “Чим Бом”.

Сега, по всичко изглежда, че острието на ЦСКА може отново да се надява големия трансфер да стане факт. За него се заговори именно от медиите в Турция, които написаха, че ЦСКА ще получи между 6 и 7 млн. евро за голаджията. Самият той отрече да знае за подобен интерес и потвърди, че иска да остане на “Армията“. Такова е и желанието на треньора Бруно Акрапович, който иска да се пребори с Лудогорец за титлата.

В същото време стана ясно, че ЦСКА готви сериозен трансфер. “Червените” опитват да вземат централния защитник на Марсилия Люка Перен. Засега не е ясно каква ще бъде трансферната цена на 22-годишния французин, като в сайта transfermarkt той е оценен на 1 800 000 евро. Възможно е бранителят да бъде взет под наем. Френският бранител е юноша именно на Марсилия, като през лятото клубът от “Велодром” е удължил контракта му.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments