> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович изчисли, че ЦСКА ще е с 20% по-силен


0
0
389

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович изчисли, че отборът ще бъде с 20% по-силен през пролетния дял на първенството. Босненецът пое тима в началото на ноември, когато изненадващо напусна Локо Пд, за да пристигне на “Армията”. Този трансфер доведе и до напрежение между двата тима, но явно всичко ще бъде преодоляно.

“Не играхме контроли с топ отбори, но за този период това не е проблем. Искаме да имаме по-голямо притежание на топката, да пресираме съперника високо – точно това и отиграхме. Свършихме онова, което искахме да направим. Сега ще работим за експлозивност, тренировките ще станат по-къси, но по-интензивни. Ще включим и доста тактика, за да доизчистим стила на игра. Има малки неща, които трябва да подобрим – какво да правим, когато загубим топката, какво да вършим, когато тя е в нас – дребни детайли.
Искам играта ни да изглежда по-сигурна, както и да създаваме повече проблеми на противника. Мисля, че с 15-20 процента можем да качим нагоре играта си, това го може отборът.

Вече се познаваме добре, играчите приеха новата система позитивно. Имаме здрава конкуренция в състава. Това се доказа и през миналата година. В трудните мачове се видя, че имам достатъчно качествени играчи. Затова и нямаме нужда от много нови попълнения”, каза пред БНТ 1 Акрапович.

На базата в “Панчарево” тимът му ще играе контрола днес от 15.00 часа със Струмска слава (Радомир). Паралелно “червените” почти уредиха трансфера на Джорди Кайседо, който вече си стяга багажа за София.
Единствената пречка за договор между двете страни е, че футболистът не е разтрогнал контракта си с бразилския Витория Баия. Кайседо вече е направил постъпки това да се случи – завел е дело за неполучени заплати. Очаква се развитие да има в следващите няколко дни. Във Витория той игра с бившите звезди на Лудогорец Марселиньо и Жуниор Кишада, които го похвалиха.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments