> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Събират Меси и Рамос в един отбор


0
0
616

Лионел Меси и Серхио Рамос може да се озоват в един отбор от лятото. Двамата са желани от най-богатите отбора в Европа – ПСЖ и Манчестър Сити.
“Гражданите” още от миналото лято изявиха намерението си да вземат Меси, който дори мислеше, че може да напусне Барселона като свободен агент. Сега обаче чака краят на сезона, за да премине в нов клуб. Разбира се, ако не преподпише с каталунците.

С изтичащ договор е и Серхио Рамос, който е отхвърлил новото предложение на Реал Мадрид с думите, че ПСЖ гласи силен отбор с неговото участие и с това на Меси.
Сега американският спортен гигант ESPN обяви, че Манчестър Сити също гласи сериозна и финансово подплатена оферта към испанския защитник.
Няма да приема офертата, която ми отправи. Оттук нататък ще изслушвам предложения от други клубове. От Пари Сен Жермен ми казаха, че ще направят голям отбор с мен и Лионел Меси”, казал 34-годишният бранител на шефа си в Реал Флорентино Перес. На свой ред Перес му отвърнал: “Ако получиш добра оферта, ние ще проявим разбиране”.
Според El Larguero предложението на “Белия балет” към опитния играч е било за 1+1 години, но с 10% намаление на годишната му заплата, която в момента е 15 млн. евро.

Така в следващите месеци предстои да видим надцакване на милиардите на Насер Ал Хелайфи от „Катар Спортс Инвестмънтс“ (собственикът на ПСЖ) и Шейх Мансур от в„Сити Футбол Груп“ (собственик на Манчестър Сити). Двамата даже са братовчеди.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx