> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Тотнъм – Челси (печеливша)


Прогноза за мача Тотнъм – Челси (печеливша)

0
0
604

Тотнъм посреща Челси в последен мач от 22-рия междинен кръг на Висшата лига. Лондонското дерби е в четвъртък от 22.00 часа на “Тотнъм Стейдиъм”. Преди него домакините са шести в класирането с 33 точки, докато гостите за седми със същия точков актив, но с по-лоши допълнителни показатели.

Мачът реално е за 6 точки, защото победителят ще получи голяма преднина в битката за топ 4, даващо право на участие в следващото издание на Шампионската лига. “Сините” са фаворитизирани от букмейкърите, най-вече заради смяната на треньора. Както е известно, наскоро Томас Тухел замени Франк Лампард, а в първите си два мача немецът и футболистите му биха Бърнли с 2:0 и извъртяха 0:0 с Уулвърхемптън. Предните четири мача беше със загуба и три победи във всички турнири. В шампионата обаче Челси е с по две победи, равенства и загуби при 5:6 голова разлика.
Сега Тухел може да разчита на всичките си футболисти, а под въпрос са само Курт Зума и Кай Хавертс, но ако се наложи и двамата ще играят.

В същото време Тотнъм е в криза, след като загуби последните си два мача, а преди това беше с по две победи и равенства в шампионата. Общата голова разлика е 9:7. “Шпорите” обаче страдат от липсата на контузения супернападател Хари Кейн, като мениджърът Жозе Моуиньо призна, че няма заместник за него. Отделно аут са още Джовани Ло Селсо, Серхио Регилон и Деле Али, които също са с травми.

Челси е непобеден от Тотнъм в последните шест мача във всички турнири. Сега напрежението върху Моуриньо ще е още по-огромно, защото той се изправя срещу бившия си отбор, който трябва да победи, за да се върне в играта за титлата. Задачата му обаче изглежда непосилна, защото “шпорите” играят без настроение, което го призна самият португалец.
Прогнозата ми е, че Челси няма да загуби. Смятам, че най-сигурният залог е двоен шанс – Х2. По-смелите обаче може да се пробват и с твърда двойка.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments